wat betekent advertentie
Pop-upadvertenties en -vensters blokkeren in Safari - Apple Support NL.
De veiligste plek om apps voor uw Mac te downloaden, is de App Store. Als u software nodig hebt die niet in de App Store wordt aangeboden, download de software dan rechtstreeks bij de ontwikkelaar of een andere betrouwbare bron, in plaats van via een advertentie of een link.
wat betekent advertentie
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: advertentie. ad ver t e n tie de; v; meervoud: advertenties 1 betaalde aankondiging of aanprijzing in een krant, een tijdschrift, op internet enz.: een paginagrote advertentie; een advertentie plaatsen; schrijven op een advertentie reageren op een personeelsadvertentie.
seo rotterdam
Wat is het verschil tussen bereik en weergaven op social media? Coosto.
Toen ik echter de vertrouwde metric 'bereik' naast 'weergaven' zag staan bij zowel Facebook als Instagram, begon ik aan mezelf te twijfelen. Want wat is nou precies het verschil tussen die twee begrippen? En waar zou je meer aandacht moeten besteden? Het verschil tussen bereik en weergaven uitgelegd. Bereik en weergaven lijken misschien op het eerste gezicht op elkaar, maar ze zijn wel degelijk verschillend. Social media platformen lijken zelf overigens ook niet ook één lijn te zitten, aangezien de begrippen wisselend worden gebruikt per platform. Zo gebruikt Twitter 'weergaven' voor een statistiek die eigenlijk staat voor 'bereik. Goed, eerst maar eens de verschillende begrippen uitleggen om verdere verwarring te voorkomen.: Bereik is het aantal unieke personen dat jouw advertentie of content heeft gezien.
Advertentie - 13 definities - Encyclo.
In een advertentie wordt een product of dienst aangeboden. Soms leidt het plaatsen van een advertentie tot een conflict, a. Gevonden op https://www.de-proefpers.nl/graf/w/adv01.html.: Advertenties vertellen iets over een product of de winkel. Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10679.: banner Verzamelnaam voor advertenties als tekstlinks, banners, advertorials, animated gifs, berekeningsmodules etc Advertenties worden door exploitanten op hun websites geplaatst in daarvoor bestemde zones De advertentie kan door middel van verschillende typen code op een website worden geplaatst. Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10869.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Ook op deze website.
Wat is CPC? - Marketingbegrippenlijst - Conversies.nl.
Wat is CPC? CPC is een afkorting die veel wordt gebruikt in online advertentie platformen. CPC betekent 'Cost' per click, of terwijl 'Kosten' per klik. Dit is een afrekenmodel voor online adverteren en betekent dus de kosten per advertentieklik. Bij veel online advertising platformen zoals Google en Facebook wordt CPC gebruikt.
adverteren Nederlands woordenboek - Woorden.org.
Wat betekent adverteren? een advertentie plaatsen Hoe spel je adverteren? adverteren spel je A D V E R T E R E N Wat is een ander woord voor adverteren? Andere woorden voor adverteren zijn aankondigen, aankondiging, aantrekken, advertentie, annonce, annonceren, annoncering, per advertentie aanbieden, per advertentie aankondigen, reclame maken en werven.
Advertentie-extensie: betekenis, achtergrondinformatie en tips - Sageon. Tekengebied 1.
Wat is een advertentie-extensie? Een advertentie-extensie is een uitbreiding van een advertentie in Google AdWords, naast de advertentiekop en de advertentietekst. De verschillende soorten extensies.: Informatie-extensie: Tekst die de inhoud van de website uitlegt. Highlightextensie: Kenmerken vaak usps van het bedrijf achter de website, bijvoorbeeld 24-uurs service.
Wat zijn CPM-advertenties? - Google AdSense Help.
Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen. Wat zijn CPM-advertenties? CPM staat voor 'cost' per 1000 impressions'' kosten per duizend vertoningen. Adverteerders die CPM-advertenties gebruiken, stellen een vast bedrag in per duizend advertentievertoningen en selecteren specifieke advertentieposities waarop hun advertenties moeten worden weergegeven. Voor elke weergave van hun advertentie moeten ze een vast bedrag betalen. Voor u als uitgever betekent dit dat er opbrengsten worden bijgeschreven als er een CPM-advertentie is vertoond op uw pagina.
Wat is de betekenis van Advertentie.
Wat is de betekenis van Advertentie? Schrijver op Ensie. Een advertentie is een promotiemiddel voor bedrijven of instellingen. Advertenties verschijnen voornamelijk in gedrukte media als kranten en tijdschriften. Bedrijven of instellingen publiceren een advertentie om meer bekendheid te krijgen voor hun bedrijf, dienst of product.

Contacteer ons

Op zoek naar wat betekent advertentie?