Get Adobe Flash player

Smartschool

Smartschool is een elektronisch leerplatform waar leerlingen en hun ouders dagelijks nieuwsberichten en belangrijke mededelingen kunnen lezen.  Per vak kunnen remediëringsoefeningen en andere documenten online aangeboden worden. Leerkrachten kunnen persoonlijk bereikt worden via mail. Dit schooljaar starten wij ook met het gebruik van een digitale agenda en zal de leerling maar ook zijn ouders het rapport online kunnen raadplegen. Als gebruiker dien je je wel te houden aan bepaalde regels. Je kan het smartschoolreglement hier downloaden.

  • Het wachtwoordbeleid van de school is veranderd! In het begin van het schooljaar krijg je van je leerkracht informatica je persoonlijke wachtwoord. Het wachtwoord van je ouders, die een zogenaamde co-account hebben, zal ook worden verstrekt.

(Belangrijk hierbij is dat de co-account en de account een gescheiden berichtensysteem hebben. De ene kan dus zeker de mail van de andere NIET lezen.

Ook is het item "Mijn documenten" privé.

Heb je problemen met je wachtwoord dan kan je het secretariaat (vragen naar Patricia Dockx) contacteren.  Heb je andere smartschoolproblemen dan stuur je best een mailtje naar de Smartschoolbeheerders namelijk Veronique Deltour en/of Jens Verhelst.

Je kan de site van Smartschool bereiken via de link : https://kakeerbergen.smartschool.be

Meer informatie over Smartschool zelf kan je vinden op de site www.smartschool.be

BijlageGrootte
Eindgebruikersovereenkomst SS.pdf47.82 KB