Get Adobe Flash player

SVS Voetbal

Woensdag 27/09 werd er niet alleen gelopen op de scholenveldloop, het was ook de eerste ronde van de schoolsportcompetitie voetbal. In een poule van 3 werden we door het lot onderverdeeld met 2 ploegen van Don Bosco.
Alleen de eerste van de poule plaatst zich voor de volgende ronde.
Onze 10 jongens - we moesten onze krachten verdelen over de veldloop - lieten zich niet van de kaart brengen. Met veel goede moed en inzet werd gestart aan de eerste wedstrijd. Toen het noodlot toesloeg moesten we na een blessure halverwege de tweede helft met 9 verder.
Dankzij hun inzet, technisch en tactisch talent, kwamen we toch op voorsprong toen Milan de weg naar doel vond. Deze voorsprong werd vakkundig vastgehouden waardoor we de eerste wedstrijd winnend konden afsluiten met 1 - 0!
Het geloof in een stunt groeide, de sfeer zat goed. Tactisch werd er goed overlegd: een punt was immers voldoende om de volgende ronde te bereiken. Toen we redelijk snel met 8 verder moesten, kon de numerieke minderheid niet meer gecompenseerd worden met talent en wilskracht. Onze jongens liepen de voeten van onder hun benen maar konden niet voorkomen dat onze tegenstander de wedstrijd winnend afsloot met 0 - 4.
Trots op ons verweer maar toch wel teleurgesteld daar we niet op waarde geklopt werden vat het zo een beetje samen. De volgende ronde was dichtbij en onze jongens hebben echt geknald. Voor ons zijn de top!